A Trident Kft. 1992-ben alakult meg, mint egyszemélyes vállalkozás. A fő tevékenység akkoriban légkondicionálók telepítése volt lakossági ügyfeleknek. A lendületes növekedés, illetve fejlődésnek köszönhetően a cég a 90-es évek végére kibővült. Olyan tevékenységekkel, mint például az értékesítés és a létesítményüzemeltetés, és többek között a Lurdy-ház teljes épületgépészetét a cég látta el.

A megváltozott lakossági igények miatt 2014-ben történt az első hőszivattyú telepítés. Ezután folytatódott ez a melléktevékenység is, viszont nem volt olyan számottevő a többi mellett. 2021-ben tulajdonosváltás történt és a cég profilja a hőszivattyúk irányába tolódott el. Ettől kezdve a Trident Kft. csak hőszivattyús és ahhoz kapcsolódó projektekkel foglalkozik mind lakossági, mind ipari ügyfeleknek.

2023-tól egy nemzetközi kollaborációnak köszönhetően a meglévő termékpaletta kiszélesítésével, Trident márkájú hőszivattyúkat és fan coilokat értékesítünk.  A célunk az, hogy jó minőségű, de megfizethető árú termékek értékesítésével és kivitelezésével járuljunk hozzá egy fentarthatóbb jövőhöz.

A Trident Kft. fő tevékenységei:

  • Új és meglévő házak, irodák és ipari létesítmények épületgépészeti felmérése és tervezése
  • Értékesítés és szerviz
  • Fűtési rendszerek kivitelezése
  • Hőszivattyús rendszerek beüzemelése, garanciális és garancián túli javítása
  • Épületgépészeti rendszerek kivitelezése

MIÉRT A TRIDENT?

Minődég és megbízhatóság 1992 óta

Több mint 1 200 telepített klíma és hőszivattyú

Közvetlen kapcsolat a gyártókkal

Minőség elérhető áron

Képzett szakemberek