A Trident Kft. fő szolgáltatásai

  • Hőszivattyús rendszerek telepítése, beüzemelése és karbantartása
  • Fűtési, hűtési és egyéb épületgépészeti rendszerek kivitelezése
  • Lakóépületek, irodák és ipari létesítmények épületgépészeti tervezése
  • Hőszivattyús rendszerek garanciális és garancián túli javítása
  • Teljeskörű pályázatírás és pályázat menedzsment

Történetünk

A Trident Kft. 1992-ben alakult meg, mint egyszemélyes vállalkozás. A fő tevékenység akkoriban légkondicionálók telepítése volt lakossági ügyfeleknek. A cég az évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül. Nemcsak szolgáltatásaink terén bővültünk, hanem kiváló referenciáink is bizonyítják szakértelmünket.

Az egyik ilyen kiemelkedő projektünk a Lurdy-ház épületgépészeti üzemeltetése volt. Jelenleg a cégünk hőszivattyús projektekkel foglalkozik, mind lakossági, mind ipari ügyfelek számára. Megbízóink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, a Folansi, a Meeting és a Macon termékek révén olyan megbízható megoldásokat kínálunk, amelyekben ügyfeleink megbízhatnak. Ezek a termékek nemcsak megfizethető áraik miatt kiválóak, hanem a hatékonyság terén is kiemelkedőek. A 2023-as év egy új nemzetközi együttműködést hozott magával, melynek eredményeképpen bővítettük termékpalettánkat és Trident márkájú hőszivattyúkat és fan coilokat is forgalmazunk. A Trident hőszivattyú a világ egyik legnagyobb gyártójának terméke, amely mögött több mint 1 millió elégedett vásárló áll. A gyártó legnagyobb megbízója Skandináviában és Észak-Amerikában található.

A Tirdent Kft. elkötelezett a minőségi szolgáltatás iránt, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobbat nyújtsuk. Célunk, hogy megfizethető áron kínáljunk kiváló minőségű termékeket, és ezzel is hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb jövő kialakításához.