Garanciális feltételek és felmérés

Az árajánlat fülön kitöltendő anyagok közelítő információkat tartalmaznak, ahhoz hogy cégünk teljes bizonyossággal tudja a legmegfelelőbb szolgáltatást és terméket biztosítani, ahhoz mindenképpen helyszíni szemrevételezés szükséges. A kiszállást és a felmérést kiszámlázzuk, viszont abban az esetben, ha ezután Ön nálunk vásárol, ennek a díját teljes mértékig jóváírjuk.

A Trdient Kft. csak azokra a gépekre és rendszerekre tud garanciát vállalni, amit a cég üzemel be.

F-gáz rendelet

A hőszivattyúk kereskedelme és beüzemelése a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által ellenőrzött tevékenység, ebből kifolyólag ezek a tevékenységek engedélykötelesek. A beüzemelést csak arra jogosult személy végezheti a 14/2015 (II.10.) Kormány Rendelet alapján.

Tudnivalók hőszivattyú vásárlás előtt

Otthonfelújítási pályázat

A Magyar Állam 2021. január 1-től otthonfelújítási pályázatot hirdetett, amit legkésőbb 2022 december 31-ig lehet igényelni. A pályázatban való részvétel feltétele, hogy az igénylőknek legalább egy gyermeket kell nevelni és a saját otthonukat korszerűsítenék és újítanák fel. A támogatás célja, a gyermeket nevelő magyar családok lakhatási körülményeinek a javítása, és a lakásállomány megújítása. A támogatás a felújítási költségek felét, maximum 3 millió forintot térít vissza utólagosan.

A támogatást fűtéskorszerűsítésre is lehet használni. Teljes fűtési rendszer kivitelezése vagy korszerűsítése megújuló energiaforrásokkal. A jelenlegi információk szerint a jogosultaknak alanyi jogon jár a támogatás, kerettől függetlenül. Már most kérjen ajánlatot, minél hamarabb megkezdődhessen a kivitelezés és elszámolhassa a költségeket.

Otthonfelújítási pályázat